Blog

Vinarije
Cilj nam je pratiti prirodu i njene zakone, omogućiti joj da nam pokaže svoji puni potencijal, a da pritom ne narušavamo ravnotežu i ne osiromašujemo tlo.
03.
May
Dešavanja
“Postoji taj trenutak kada se otkrije duh Pola Rodžera. Neko može pomisliti da poznaje šampanjac, a opet, tog dana, zaista ga otkriva.”
06.
Apr
Vinarije
Vinarija Vinum dolazi iz Sremskih Karlovaca. Sremski Karlovci osim po bogatoj istoriji, čuven je i kao grad vina, jer je sasvim izvesno da u Srbiji ne postoji lokacija sa tolikom koncentracijom dobrih vinarija. U velikoj konkurenciji, već duže vreme se ističe vinarija Vinum, čiji je osnivač lekar, doktor Milan Ubavić.
05.
Apr
Vinarije
Vinarija Toplički Vinogradi se nalazi  na periferiji vinogradarskog sela Gojinovac, u dolini reke Toplice.
01.
Mar
Vinarije
Pročitaj vino – okusi istoriju!
09.
Nov
Vinarije
Pored predanosti i ljubavi prema uzgajanju grožđa i proizvodnji vina, Vinarija Braća Rajković se nada da ćete u njihovim vinima osetiti harmoniju župskog podneblja, porodične tradicije i ogromne ljubavi koju svaka čaša njihovih vina nosi u sebi.
26.
Oct
Vinarije
"Naši preci svoje prvo vino preradili su davne 1830. godine. Od tada do danas padamo i ustajemo, ali se nikada ne predajemo..." Vinarija Kiš
19.
Oct
Vinarije
Vina vinarije Lastar u svakoj čaši pokazuju moć i bogatstvo Levačkog vinogorja.  
28.
Sep
Vinarije
U predelu koji krasi očuvana priroda, prostrani voćnjaci i seoska domaćinstva, na blagim obroncima brdašceta Pusula, prosečne nadmorske visine od oko 370 m, padini koja je cele godine izložena suncu, počinje vinska priča Vinarije Pusula.  
21.
Sep