Blog

26.
Oct
2020
Vinarije
Pored predanosti i ljubavi prema uzgajanju grožđa i proizvodnji vina, Vinarija Braća Rajković se nada da ćete u njihovim vinima osetiti harmoniju župskog podneblja, porodične tradicije i ogromne ljubavi koju svaka čaša njihovih vina nosi u sebi.
19.
Oct
2020
Vinarije
"Naši preci svoje prvo vino preradili su davne 1830. godine. Od tada do danas padamo i ustajemo, ali se nikada ne predajemo..." Vinarija Kiš
05.
Oct
2020
Vinarije
Porodica Radovanović je u svoju avanturu proizvodnje vina krenula davne 1990. godine u malom podrumu ispod porodične kuće. Uz pomoć svojih roditelja, koji su doneli prve mašine za proizvodnju vina iz Francuske, Miodrag Radovanović započinje svoju vinsku priču.
28.
Sep
2020
Vinarije
Vina vinarije Lastar u svakoj čaši pokazuju moć i bogatstvo Levačkog vinogorja.  
21.
Sep
2020
Vinarije
U predelu koji krasi očuvana priroda, prostrani voćnjaci i seoska domaćinstva, na blagim obroncima brdašceta Pusula, prosečne nadmorske visine od oko 370 m, padini koja je cele godine izložena suncu, počinje vinska priča Vinarije Pusula.  
14.
Sep
2020
Vinarije
Vinarija Erdevik je spoj modernog i tradicionalnog gde se proizvodnja vrhunskih vina radi isključivo iz sopstvenog vinograda na desnoj obali Dunava.
07.
Sep
2020
Vinarije
Vinariju DOJA izrodila je ljubav… ljubav prema zavičaju i ljubav prema vinovoj lozi…
31.
Aug
2020
Vinarije
Vina Vinarije Zvonko Bogdan nose pečat podneblja na kojem nastaju i oslikavaju beskompromisnu težnju ka kvalitetu.
24.
Aug
2020
Vinarije
Uvek je u životu najlepši plod ljubav, a vina iz naše vinarije su plod dugogodišnje ljubavi osnivača prema vinogradima i proizvodnji vina.