Plaćanje karticama

Imate mogućnost da Vašu porudžbinu platite koristeći platne kartice Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express, Maestro ili Dina. Potrebno je da Vaša kartica bude odobrena od strane banke izdavaoca za online, odnosno Internet plaćanje.

Tokom procesa naručivanja nakon što odaberete način plaćanja, bićete preusmereni na stranicu banke Intesa koja je zaštićena i sigurna. Za ovakav način plaćanja je potrebno da unesete podatke koji se nalaze na kartici: Broj kartice, Datum isteka i  CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.

Sve informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke i ti podaci nisu dostupni našem sistemu.

Napomena: Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke Intesa, a Internet prodavac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.

Plaćanje u našoj online prodavnici je moguće isključivo u domaćoj RSD valuti, a uplatu možete izvršiti karticama domaćih i inostranih banaka.

Kupac koji želi da koristi uslugu online plaćanja mora da ispuni sledeće uslove:

  1. Samo vlasnik platne kartice može da izvrši plaćanje;
  2. Isporuka robe je moguća samo na adresu koju ste naveli u porudžbenici, odnosno samo na teritoriji Republike Srbije.