Blog

Vinarije
Pio Cesare proizvodi vina 135 godina i kroz pet generacija u svojim drevnim podrumima u centru grada Alba u regiji Piemont.
20.
Jan
Vinarije
Podrumi Vukoje je vinarija smeštena u Trebinju i u regionu čuvena po svojim hercegovačkim vinima od autohtonih sorti Žilavke i Vranca.
03.
Dec
Vinarije
Porodična vinarija Elena Walch koja pripada eliti u italijanskoj proizvodnji vina i nalazi se pri vrhu vinarija u regiji Alto Adige.
25.
Nov
Vinarije
Smeštena u autonomnoj pokrajini Vojvodini, na Paliću iz mesta Bački vinogradi, vinarija Tonković je osnovana 2006. godine.
19.
Nov
Vinarije
U valovitim predelima odakle pogled Šumadije seže a Pomoravlje, u mestu Lozovik iznad Jagodine, smeštena je vinarija Temet.
06.
Nov
Vinarije
Podignut na stenama mesta Tvrdoša, kraj desne obale reke Trebišnjice na četiri kilometra zapadno od Trebinja, manastir Tvrdoš je posvećen Uspenju Presvete Bogorodice.
30.
Oct
Vinarije
Porodica Maurer se već četiri generacija bavi proizvodnjom vina.
17.
Oct
Vinarije
Vinarium je mlada vinarija nastala 2009. godine, bazirana na dugogodišnjoj tradiciji gajenja vinove loze porodice Radošević, koja udružena sa porodicama Bikicki i Šljivančanin.
24.
Sep
Vinarije
Sa najinteresantnijeg ostrva Mediterana, Sicilije koju karakterišu jedinstvene lepote, netaknute prirode, bajkoviti pejzaži, magija i misterija. Upravo iz tog predivnog mesta dolazi nam vinarija Mandrarossa. 
13.
Sep