Vinarije

Vinarije
Pročitaj vino – okusi istoriju!
09.
Nov
Vinarije
Pored predanosti i ljubavi prema uzgajanju grožđa i proizvodnji vina, Vinarija Braća Rajković se nada da ćete u njihovim vinima osetiti harmoniju župskog podneblja, porodične tradicije i ogromne ljubavi koju svaka čaša njihovih vina nosi u sebi.
26.
Oct
Vinarije
"Naši preci svoje prvo vino preradili su davne 1830. godine. Od tada do danas padamo i ustajemo, ali se nikada ne predajemo..." Vinarija Kiš
19.
Oct
Vinarije
Vina vinarije Lastar u svakoj čaši pokazuju moć i bogatstvo Levačkog vinogorja.  
28.
Sep
Vinarije
U predelu koji krasi očuvana priroda, prostrani voćnjaci i seoska domaćinstva, na blagim obroncima brdašceta Pusula, prosečne nadmorske visine od oko 370 m, padini koja je cele godine izložena suncu, počinje vinska priča Vinarije Pusula.  
21.
Sep
Vinarije
Vina Vinarije Zvonko Bogdan nose pečat podneblja na kojem nastaju i oslikavaju beskompromisnu težnju ka kvalitetu.
31.
Aug
Vinarije
DECENIJE SU IZA NAS – VEKOVI SU PRED NAMA OD 1946.  
03.
Aug
Vinarije
Vinarija Verkat je mala porodična vinarija koja se prošle godine prvi put predstavila vinskoj publici
16.
Jun
Vinarije
Vino Nikad Nije Kasno dolazi nam iz Župe. Župsko vinogorje se nalazi u zapadnom delu Srbije, u slivu Zapadne Morave i njenih pritoka.
11.
Mar
Vinarije
Veliki ljubitelj i poznavalac vina, a naš dobro poznati legendarni teniser Boba Živojinović, vlasnik je nove zvezde na srpskom vinskom nebu zajedno sa Aleksandrom Vinčićem Vinčom.
24.
Feb
Vinarije
Porodična vinarija Vino Budimir nalazi se u jednom od najstarijih vinarskih regiona na Balkanu – Župi. Proizvodnja vinarije se oslanja na znanje i iskustvo deda Budimira, koji iza sebe ima 70 berbi u vinogradima starim više od sto godina, gde se uzgajaju lokalne sorte Tamjanika i Prokupac, koje su u fokusu proizvodnje vinarije.
18.
Feb
Vinarije
Pio Cesare proizvodi vina 135 godina i kroz pet generacija u svojim drevnim podrumima u centru grada Alba u regiji Piemont.
20.
Jan
Vinarije
Podrumi Vukoje je vinarija smeštena u Trebinju i u regionu čuvena po svojim hercegovačkim vinima od autohtonih sorti Žilavke i Vranca.
03.
Dec
Vinarije
Porodična vinarija Elena Walch koja pripada eliti u italijanskoj proizvodnji vina i nalazi se pri vrhu vinarija u regiji Alto Adige.
25.
Nov
Vinarije
Smeštena u autonomnoj pokrajini Vojvodini, na Paliću iz mesta Bački vinogradi, vinarija Tonković je osnovana 2006. godine.
19.
Nov
Vinarije
U valovitim predelima odakle pogled Šumadije seže a Pomoravlje, u mestu Lozovik iznad Jagodine, smeštena je vinarija Temet.
06.
Nov
Vinarije
Podignut na stenama mesta Tvrdoša, kraj desne obale reke Trebišnjice na četiri kilometra zapadno od Trebinja, manastir Tvrdoš je posvećen Uspenju Presvete Bogorodice.
30.
Oct
Vinarije
Porodica Maurer se već četiri generacija bavi proizvodnjom vina.
17.
Oct
Vinarije
Vinarium je mlada vinarija nastala 2009. godine, bazirana na dugogodišnjoj tradiciji gajenja vinove loze porodice Radošević, koja udružena sa porodicama Bikicki i Šljivančanin.
24.
Sep
Vinarije
Sa najinteresantnijeg ostrva Mediterana, Sicilije koju karakterišu jedinstvene lepote, netaknute prirode, bajkoviti pejzaži, magija i misterija. Upravo iz tog predivnog mesta dolazi nam vinarija Mandrarossa. 
13.
Sep