Whisky Glenfarclas 21 YO 0,7l

Whisky Glenfarclas 21 YO 0,7l

Šifra artikla: 30336023
Barkod: 5018066214311
Glenfarclas je poznat po proizvodnji viskija od viskog malta u tradicionalnom stilu Speiside, sa snažnim uticajem Sherrija
Proveri dostupnost
  • NSZ
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
Glenfarclas je poznat po proizvodnji viskija od viskog malta u tradicionalnom stilu Speiside, sa snažnim uticajem Sherrija. To nije očigledno ni u jednom drugom izrazu nego u dobro strukturiranom i izražajnom 21-godišnjaku Glenfarclas-u. Ukus je neverovatno svilenkast, Bogat i zaobljeni karakter koji osvaja. Završnica je duga, vrlo prijatna protkam blagom notom hrasta.
21 Iear Old je neverovatno zaobljeni viski koji Vas ostavlja osveženim i zadovoljnim. Viski koji uvek zaslužuje drugu čašu, Glenfarclas 21 yo dolazi iz destilerije koja je od početka ponosno u porodičnom vlasništvu i koja posluje, a jedna je od jedinih destilerija u Škotskoj koja i dalje može da tvrdi da je potpuno nezavisna. Sada u rukama pete i šeste generacije porodice, Grants ostaju posvećenu viziji stvaranja najkvalitetnijeg singl škotskog viskija Highland Malt, u tradicionalnom stilu Speiside.

Nagrade: Silver Medal - International Spirit Challenge (ISC) 2019; 83 Point - Jim Murray Whisky Bible 2019; Gold medal - San Francisco World Spirits Competition (SFWSC) 2019.

Karakteristika Vrednost
Kategorija Viski
Zemlja porekla Ostalo
Kol.alkohola Vol. 43
U Glenfarclas 21 YO možete uživati pijuči ga čistog ili dodati u njega dve do tri kocke leda, ili ga pak ubacite u Vaš omiljeno-ukusni koktel.
Trenutno nema komentara
Loch Lomond 12 YO Inchmoan je single malt whisky koji je odležavao 12 godina u tri razl...
7.160,00 RSD
Glen Scotia Double Cask je single malt whisky koji je odležavao u bourbon buradima i Pe...
6.170,00 RSD
Glen Scotia Victoriana je moderna interpretacija klasičnog viktorijanskog Campbeltown M...
11.615,00 RSD
ePonuda.com