Tonic Mountain Spring Salty Grapefruit 0,2l

Tonic Mountain Spring Salty Grapefruit 0,2l

Šifra artikla: 80300016
Barkod: 7640180570714
Tonic Mountain Spring Salty Grapefruit - Divno mineralizovana planinska izvorska voda rafinisana organskim agave sirupom, ružičastim koncentratom grejpa i limunovog soka i na kraju zaokružena morskom soli
Proveri dostupnost
  • NSZ
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
Tonic Mountain Spring Salty Grapefruit - Divno mineralizovana planinska izvorska voda rafinisana organskim agave sirupom, ružičastim koncentratom grejpa i limunovog soka i na kraju zaokružena morskom soli.

Tonik voda je bezalkoholno piće koje sadrži *kinin, što mu daje gorak ukus. Kinin potiče iz kore drveta cinchona. Ovo drvo je poreklom iz Centralne i Južne Amerike, kao i nekih ostrva na Karibima i zapadnim delovima Afrike.

Količina šećera: 7,86 gr

Karakteristika Vrednost
Kategorija Tonic
Zemlja porekla Švajcarska
Divno voćno zadovoljstvo, posebno kao dugo piće u kombinaciji sa tekilom učini će Vaše uživanje specijalnim u letnjim toplim danima.

Tonic water (tonik voda) je gazirano bezalkoholno piće u kome se rastvara kinin. Tonik voda sadrži nizak nivo kinina i konzumira se zbog svog karakterističnog gorkastog ukusa. Često se koristi u mešanim pićima, koktele, a posebno u gin and tonic (džinu i tonik).
Trenutno nema komentara
Tonic Mountain Spring Zero - Prekrasna classic tonic voda sa savršenim balansom slatkoc...
255,00 RSD
Tonic Water Ginger Beer je mešavina tri đumbira iz Nigerije, Indije i Obale Slonovače, ...
195,00 RSD
Tonic Water Premium Indian je mešavina sočnih botaničkih ulja sa izvorskom vodom i kini...
195,00 RSD
ePonuda.com