Tonic Mountain Spring Ginger Beer 0,2l

Tonic Mountain Spring Ginger Beer 0,2l

Šifra artikla: 80300015
Barkod: 7640164010403
Tonic Mountain Spring Ginger Beer - Vrhunsko pivo od đumbira postiže savršenu harmoniju sa planinskom vodom Allegra pružajući prirodni ukus zahvaljujući fermentaciji bez alkohola sa ječmenim sladom i đumbirom iz Indonezije i Nigerije
Proveri dostupnost
  • NSZ
0+ komada na lageru
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
Tonic Mountain Spring Ginger Beer - Vrhunsko pivo od đumbira postiže savršenu harmoniju sa planinskom vodom Allegra pružajući prirodni ukus zahvaljujući fermentaciji bez alkohola sa ječmenim sladom i đumbirom iz Indonezije i Nigerije. Njegova prijatno prisutna oštrina je sama po sebi uverljiva, ali i divna u kombinaciji sa vašim omiljenim spiritom/pićem.

Tonik voda je bezalkoholno piće koje sadrži kinin, što mu daje gorak ukus. Kinin potiče iz kore drveta cinchona. Ovo drvo je poreklom iz Centralne i Južne Amerike, kao i nekih ostrva na Karibima i zapadnim delovima Afrike.

Količina šećera: 116 gr

Karakteristika Vrednost
Kategorija Tonic
Zemlja porekla Švajcarska
Tonic water (tonik voda) je gazirano bezalkoholno piće u kome se rastvara kinin. Tonik voda sadrži nizak nivo kinina i konzumira se zbog svog karakterističnog gorkastog ukusa. Često se koristi u mešanim pićima, koktele, a posebno u gin and tonic (džinu i tonik).

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
Tonic Mountain Spring Salty Grapefruit - Divno mineralizovana planinska izvorska voda r...
270,00 RSD
Tonic Mountain Spring Zero - Prekrasna classic tonic voda sa savršenim balansom slatkoc...
255,00 RSD
Tonic Mountain Spring Classic - Čista harmonija, sa prirodnom aromom najboljih limuna i...
255,00 RSD