Tonic Water Cucumber Light 0.2L

Tonic Water Cucumber Light 0.2L

Šifra artikla: 80300008
Barkod: 5060108452441
Tonic Water Cucumber Light izrađena je od najkvalitetnijih sastojaka, sveža esencija krastavca pomešana sa nežnom gorčinom kinina koji dolazi od kore drveća Istočnog Konga
Proveri dostupnost
  • NSZ
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
Tonic Water Cucumber Light izrađena je od najkvalitetnijih sastojaka, sveža esencija krastavca pomešana sa nežnom gorčinom kinina koji dolazi od kore drveća Istočnog Konga. Pomešan sa voćnim šećerom za 43% manje kalorija od indijske tonik vode Fever-Tree, hladan je, oštar i nežan, što ga čini savršenom pratnjom u kombinaciji sa džinom ili nekim drugim spiritom.

Prevladava izrazit, svež ukus đumbira. Osvežavajuć je i čistog ukusa, a da nije previše sladak. Kako tečnost prolazi kroz nepce, đumbir će ispuniti cela usta, ostavljajući toplotu na zadnjem delu grla.

Karakteristika Vrednost
Kategorija Tonic
Zemlja porekla Velika Britanija
Tonic water (tonik voda) je gazirano bezalkoholno piće u kome se rastvara *kinin. Tonik voda sadrži nizak nivo kinina i konzumira se zbog svog karakterističnog gorkastog ukusa. Često se koristi u mešanim pićima, koktele, a posebno u gin and tonic (džin i tonik).

*Kinin tonik vodi daje gorak ukus. Kinin potiče iz kore drveta cinchona. Ovo drvo je poreklom iz Centralne i Južne Amerike, kao i nekih ostrva na Karibima i zapadnim delovima Afrike.
Trenutno nema komentara
Tonic Mountain Spring Zero - Prekrasna classic tonic voda sa savršenim balansom slatkoc...
255,00 RSD
Tonic Water Ginger Beer je mešavina tri đumbira iz Nigerije, Indije i Obale Slonovače, ...
205,00 RSD
Tonic Water Premium Indian je mešavina sočnih botaničkih ulja sa izvorskom vodom i kini...
205,00 RSD