Dešavanja

Degustacija Bordeaux vina

19.05.2023.
Dešavanja
19.05.2023.
Degustacija Bordeaux vina
Degustacija Bordeaux vina

18. aprila  održali smo dugo najavljivanu degustaciju vina iz Bordoa sa berbom iz 2020. godine. Degustacija je na jednom mestu okupila veliki broj uživalaca i ljubitelja Bordo vina počev od stručnjaka, somelijera, pa sve do vinskih entuzijasta.

Održana je u lepom ambijentu, sa prostorom koji je stvorio ugodnu i opuštajuću atmosferu za sve prisutne.

Na degustaciji su bila prisutna vrhunska Francuska vina iz Bordo regije, a svako vino je imalo svoje jedinstvene note i arome. Trudili smo se da predstavimo najbolje apelacije Bordo regije: Pauilac, Pomerol, Saint-Julien, Saint Estephe, Pesac Leognan, Saint-Emilion, Margaux, Medoc, Graves, Cremant de Bordeaux.

Uz vina, bilo je posluženo i nekoliko ukusnih zalogaja koji su se savršeno uklapali sa vinima. Kombinacija hrane i vina bila je odlična, što je dodatno naglasilo bogatstvo ukusa i arome svakog vina.

Svi prisutni su uživali u degustaciji, a mnogi su se po prvi put susreli sa nekim vrstama vina. Svako je mogao pronaći nešto što odgovara njihovom ukusu.

Degustacija vina bila je sjajno iskustvo koje je pružilo puno zabave i edukacije.

Nove berbe su tu, vreme je da se isprobaju vrhunska vina.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

06.
Apr.
Dešavanja
“Postoji taj trenutak kada se otkrije duh Pola Rodžera. Neko može pomisliti da poznaje šampanjac, a opet, tog dana, zaista ga otkriva.”
14.
Feb.
Dešavanja
Svima dobro poznati današnji datum 14. Februar, kod nekih proslavljan kao krsna slava Sveti Trifun, kod drugih kao Dan zaljubljenih a kod vinara kao...
22.
Sep.
Dešavanja
Prethodna dva dana imali smo čast da ugostimo jednog od velikana španske proizvodnje vina, Pablo Alvareza Meskiriz.
08.
Oct.
Dešavanja
Tradicionalno i ove godine obeležavamo Dane Prokupca!
06.
Mar.
Dešavanja
Ultimativno i ekskluzivno vinsko iskustvo u srcu Beograda!   
24.
Dec.
Dešavanja
Zajedno sa Belvedere Vodkom pripremili smo za Vas odličnu ponudu!
16.
Nov.
Dešavanja
Kao i svake godine trećeg četvrtka u novembru, obeležili smo Beaujolais Nouveau (Božole Nuvo). U radnji smo organizovali degustaciju mladih francuskih vina, ...
12.
Nov.
Dešavanja
Poznati hedonisti i uživaoci vina, Francuzi, uspeli su da sa celim svetom podele iščekivanje mladog vina, Beaujolais Nuovo (Božole Nuvo).
15.
Oct.
Dešavanja
Povodom tradicionalog obeležavanja Dana Prokupca, pored degustacije u radnji, održane su i četiri vinske radionice. Tokom radionica, ljubitelji vina su imali...