Blog

Dešavanja
Povodom tradicionalog obeležavanja Dana Prokupca, pored degustacije u radnji, održane su i četiri vinske radionice. Tokom radionica, ljubitelji vina su imali priliku da iz prve ruke saznaju na koji način su nastala jedna od najpoznatijih srpskih vina sorte Prokupac.
15.
Oct
Dešavanja
Kao godinama unazad i ove godine tradicionalno obeležavamo Dan Prokupca u našoj vinoteci, gde će mnogobrojni ljubitelji vina imati priliku da uz prijatno druženje probaju najpoznatija srpska vina sorte Prokupac.   
08.
Oct
Vinarije
Ukoliko ste ljubitelji domaćih srpskih vina, ne postoji šansa da niste čuli za jedan od dragulja Fruške Gore, vinariju Kovačević. 
01.
Oct
Dešavanja
Prethodna dva dana imali smo čast da ugostimo jednog od velikana italijanske proizvodnje vina, Marchese Lodovico Antinori.  
21.
Sep
Dešavanja
Ukoliko ste ljubitelji italijanskih vina, sigurno Vam ime Marchese Lodovico Antinori daje asocijaciju na vrhunska toskanska vina. I u pravu ste. Biserno Insoglio, Biserno, Lodovico i Il Pino di Biserno su vina poznate vinarije Tenuta di Biserno iz Toskane.
17.
Sep
Destilerije
Priča o proizvodnji jedne od najkvalitetnijih srpskih rakija, počinje pre više vekova, u jednom od najlepših sela smeštenom na obroncima planinske lepotice Tare, selu Pepelj.
14.
Sep
Dešavanja
Poznata firma za proizvodnju vina pod nazivom Clicquot, osnovana je davne 1772. godine od strane Philippe Clicquot. 
12.
Sep
Destilerije
Destilerija Zarić je nastala davne 1946. godine na tradiciji i u prostorijama nekadašnje čuvene destilerije "Povlen" u Kosjeriću, Zapadna Srbija. 
03.
Jul
O vinu
Mnogi smatraju da je brz i lak put od uzgoja grožđa za vino do samog pakovanja i prodaje.
17.
Apr