Aceto Balsamico 2 botti - Ponte Vecchio 250 ml

Aceto Balsamico 2 botti - Ponte Vecchio 250 ml

Šifra artikla: 55000006
Barkod: 8033378342290
Proizvodi kompanije Leonardi su napravljeni tradicionalnim metodama, uz korišćenje sastojaka koje obezbeđuju lokalni vinogradi koji okružuju farmu - tipično Trebbiano belo grožđe i Lambrusco crno grožđe
Proveri dostupnost
  • NSZ
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
Proizvodi kompanije Leonardi su napravljeni tradicionalnim metodama, uz korišćenje sastojaka koje obezbeđuju lokalni vinogradi koji okružuju farmu - tipično Trebbiano belo grožđe i Lambrusco crno grožđe. Nastali su od soka grožđa, koncentrovanog kroz dug proces kuvanja i odležavanja u drvenim buradima kako bi fermentisali i postali koncentrovani. Proizvodi su 100% prirodni, bez konzervansa, dodataka boje ili karamele.
Od 2009. godine ovaj proizvod je dobio od Evropske Komisije oznaku IGP i od tada potpada pod pravila “European policy production”. Ovaj aćeto mora da dostigne 6% kiselosti, stoga se pravi od kuvanog grožđanog mušta (minimum 20%) i vinskog sirćeta. Kao i ostali balzamiko proizvodi, što duže odležava u buradima, to je gušći i punijeg ukusa. Kod IGP Aceto Balsamico, vreme odležavanja se označava na sledeći način: 1 bure = 2 godine. IGP 2 Botti (četiri godine odležavanja): idealan za salate, sirovo i kuvano povrće, grilovano meso, sosove.


Karakteristika Vrednost
Kategorija Balsamico
Trenutno nema komentara
Proizvodi kompanije Leonardi su 100% prirodni, bez konzervansa, dodataka boje ili karamele
1.930,00 RSD
ePonuda.com