Troglav Rakija Od Šljive 0.7

Troglav Rakija Od Šljive 0.7

Šifra artikla: 20200137
Barkod: 8606109241003
Troglav rakija od šljive je rakija bogatog je mirisa i karakterističnog ukusa zbog čega ova rakija garantuje originalnost i daje pečat viševekovne tradicije i smatra se nacionalnim pićem
Proveri dostupnost
  • NSZ
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
Troglav rakija od šljive je rakija bogatog je mirisa i karakterističnog ukusa zbog čega ova rakija garantuje originalnost i daje pečat viševekovne tradicije i smatra se nacionalnim pićem. Proizvedena od najkvalitetnije biranih zrelih plodova šljive (4 različite vrste-Čačanska lepotica, Čačanska rodna, Požegača i Crvena ranka). Prerada ovog čarobnog napitka se vrši na poseban način, odstranjivanjem koštica, usitnjavanjem ploda šljive, fermentacijom i destilacijom, nakon čega se obavlja proces zastarevanje u drvenim hrastovim buradima, kako bi ovo Srpsko tradicionalno piće dobilo jedinstven miris i ukus prepoznatljiv u celom svetu kao simbol naše kulture. Karakteristične je boje koja potiče od odležavanja u hrastovim buradima. Poseduje intenzivan miris šljive, a i ukus je takođe svojstven plodu šljive.
Godišnja proizvodnja: 6 000l.
Karakteristika Vrednost
Kategorija Šljiva
Zemlja porekla Srbija
Mesto Ratina
Destilerije Destilerija Nenad Krstić
Organic Ne
Period odležavanja 4 godine
°C služenja 15°C
Vrsta voća Šljiva
Ambalaža 0.70 l
Konzumiranje se vrši u društvu, kako sama tradicija nalaže, a za poklon nije potrebna posebna prilika. Pijte je kao aperitiv.
Trenutno nema komentara
Respect rakija od šljive je proizvedena od najkvalitetnije biranih zrelih plodova šljiv...
2.035,00 RSD
Schmeker's Šljiva je prirodna voćna rakija proizvedena tradicionalnim načinom proizvodn...
2.755,00 RSD
Megdan rakija od šljive, predstavlja brižljiv odabir odležalih destilata šljive Požegač...
1.745,00 RSD
ePonuda.com