Pokloni

Proživite zajedno sa nama prazničnu čaroliju i najlepše želje spakujte u originalna poklon pakovanja.

Iskreno verujemo da je porodica osnov svega, tako da našu priču već trinaest godina uspešno gradimo na porodičnim vrednostima - poštovanju, poverenju i vernosti. U želji da kupce upoznamo sa hedonističkim načinom života, vremenom smo postali mesto gde ljudi mogu da otkriju vrhunska pića, saznaju nešto novo, budu nadahnuti, druže se i uživaju.

Naš katalog možete pogledati OVDE.

Pokloni sa dušom

Poklon je najbolji način da pokažemo da mislimo na druge, da nam je stalo, da brinemo, volimo ih, da smo im zahvalni i da nam znače. Za vas smo pripremili poklone sa dušom, poklone koji nose poruku, imaju toplinu, izazivaju osmeh, podstiču zadovoljstvo… jer pokloniti savršen poklon zaista predstavlja obostrano zadovoljstvo!

PERSONALIZOVANI POKLONI

Smatramo da je poklanjanje umetnost koja sadrži najlepše želje, poruke i osećanja!

Tajna poklanjanja je u tome da osluškujemo želje i potrebe osobe kojoj poklanjamo, da saznamo šta želi i šta će je obradovati.

U našem asortimanu proizvoda imamo više od 3000 hiljade domaćih i stranih etiketa vina, rakija, odabranu kolekciju spirita, veliki izbor vinskog pribora (Vacu Vin program, čaše, kible, spitoni), ručno rađene premium domaće slatkiše, džemove, slatka sa orasima, med, ajvar, tartufe, maslinova ulja, hladni program (sir, pršuta, kulen).

Personalizovane poklone možete upakovati u originalnu drvenu i kartonsku ambalažu vrhunskog kvaliteta.

KORPORATIVNI POKLONI

Korporativni pokloni predstavljaju jedinstven način komunikacije i izražavanja zahvalnosti poslovnim partnerima, saradnicima i kolegama.

Širok asortiman kartonske ambalaže različitih veličina, oblika i boja u kombinaciji sa kesama od istog materijala kao i drvena ambalaža (kutije, korpe) vrhunskog kvaliteta samo su jedan deo onoga što vam možemo ponuditi sa mogućnošću gravure ili logotipa na samoj kutiji, različitog cenovnog ranga.

Uz našu pomoć, izaberite jedinstven  korporativni poklon sa posebnom porukom. 

Bilo da tražite poklone za poslovne partnere, saradnike ili zaposlene, iz našeg velikog  asortimana, možete izabrati savršen poklon koji će postići marketinški cilj i pokazati vašu zahvalnost.

U KORAK SA TRADICIJOM

Ukoliko se opredelite za poklone sa domaćim sadržajem možemo vam ponuditi premium proizvode: ručno rađene čokolade i praline, džemove, slatka sa orasima, med, ajvar, domaće tartufe kao i hladni program (sir, peglana pirotska, kulen, ćureći pršut). Takođe, nudimo vam i tradicionalne Srpske suvenire (čarape, opanke, šajkaču) koji u kombinaciji sa čokanjima, rakijom ili vinom predstavljaju jedinstven i originalan poklon našeg podneblja.

Kvalitetan pribor

Zalto i Zafferano su svetski lideri u proizvodnji čaša koje su stvorene ne samo da budu dekorativne i funkcionalne, već i da pružaju prijatan efekat na dodir i originalnu igru linija i boja. Ove čaše predstavljaju savršenstvo sklada boja i oblika koje kada se serviraju svaki put daju različite efekte i rešenja.

Stona Zafferano lampa sa baterijom na punjenje je idealna za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Kolekcija Poldina Pro ima IP54 zaštitu. Garantovano trajanje baterije duže je od 9 sati.

Ukoliko želite nekog da obradujete sa korporativnim, personalnim ili tradicionalnim poklon setom, slobodno nas kontaktirajte putem telefona 060 56 777 45, preko mail adresa: maja@vinotekabeograd.com ili bojana@vinotekabeograd.com ili nas posetite na adresi Bulevar oslobođenja 117, Beograd.