Dešavanja

Grand Tasting Belgrade 2019

06.03.2019.
Dešavanja
06.03.2019.
Grand Tasting Belgrade 2019
Grand Tasting Belgrade 2019

Ultimativno i ekskluzivno vinsko iskustvo u srcu Beograda!

Grand Tasting 2019 
Hotel Metropol Palace
23.03.2019. od 14 do 21 h

Grand Tasting predstavlja ekskluzivni salon vina kojem će prisustvovati jedne od najboljih vinarija iz celog regiona, gde će na jednom mestu predstaviti svoja najbolja vina!
 
S obzirom na to da će biti predstavljena mnoga izuzetna vina koja nemate priliku svaki dan da probate, čitav ambijent najveće dvorane hotela Metropol Palace toga dana biće prilagođen atmosferi svojevrsnog vinskog bara na 800 kvm, uz dodatak velike terase, čime će se stvoriti potpuno drugačija atmosfera od one na kakvu ste navikli na sajmovima.
 
U skladu s tim, svaki posetilac dobija ekskluzivan katalog, brendiranu Riedel vinsku čašu i apoene pomoću kojih će moći da degustira i pije vina po izboru među 30 prisutnih izlagača.
To znači da će mnogi imati priliku da prvi put probaju pojedina ekskluzivna i vrhunska vina na čašu - i to po najnižoj ceni koju su za ovu priliku formirali sami vinari!
 

Uz svaku kupljenu kartu, nudimo Vam mogućnost 23. i 24. marta 10% popusta na sav asortiman vina u našoj vinoteci u Bulevaru Oslobođenja 117.

Ulaznice - osnovni paket

Cena ulaznice osnovnog paketa iznosi 2.500 dinara.
U cenu ulazi Riedel vinska čaša, ekskluzivni katalog Grand Tasting 2019 i apoeni za konzumaciju vina u vrednosti od 2.000 dinara koje svaki posetilac dobija na ulazu.

Takođe, na licu mesta imate mogućnost da nabavite i dodatne apoene za degustaciju vina. Apoeni su u vrednostima od 100, 200 i 500 dinara.
 
Ulaznice možete kupiti kod nas u radnji u Bulevaru Oslobođenja 117.
 
Više informacija na email info@vinotekabeograd.com

Kako bismo Vam obezbedili što bolju atmosferu i uslove za uživanje, broj ulaznica je ograničen na 1000.
 
Za sve dodatne informacije, možete nas kontaktirati.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

06.
Apr.
Dešavanja
“Postoji taj trenutak kada se otkrije duh Pola Rodžera. Neko može pomisliti da poznaje šampanjac, a opet, tog dana, zaista ga otkriva.”
14.
Feb.
Dešavanja
Svima dobro poznati današnji datum 14. Februar, kod nekih proslavljan kao krsna slava Sveti Trifun, kod drugih kao Dan zaljubljenih a kod vinara kao...
19.
May.
Dešavanja
18. aprila  održali smo dugo najavljivanu degustaciju vina iz Bordoa sa berbom iz 2020. godine. Degustacija je na jednom mestu okupila veliki broj uživa...
22.
Sep.
Dešavanja
Prethodna dva dana imali smo čast da ugostimo jednog od velikana španske proizvodnje vina, Pablo Alvareza Meskiriz.
08.
Oct.
Dešavanja
Tradicionalno i ove godine obeležavamo Dane Prokupca!
24.
Dec.
Dešavanja
Zajedno sa Belvedere Vodkom pripremili smo za Vas odličnu ponudu!
16.
Nov.
Dešavanja
Kao i svake godine trećeg četvrtka u novembru, obeležili smo Beaujolais Nouveau (Božole Nuvo). U radnji smo organizovali degustaciju mladih francuskih vina, ...
12.
Nov.
Dešavanja
Poznati hedonisti i uživaoci vina, Francuzi, uspeli su da sa celim svetom podele iščekivanje mladog vina, Beaujolais Nuovo (Božole Nuvo).
15.
Oct.
Dešavanja
Povodom tradicionalog obeležavanja Dana Prokupca, pored degustacije u radnji, održane su i četiri vinske radionice. Tokom radionica, ljubitelji vina su imali...