Dešavanja
06.03.2019.

Grand Tasting Belgrade 2019

Ultimativno i ekskluzivno vinsko iskustvo u srcu Beograda!

Grand Tasting 2019 
Hotel Metropol Palace
23.03.2019. od 14 do 21 h

Grand Tasting predstavlja ekskluzivni salon vina kojem će prisustvovati jedne od najboljih vinarija iz celog regiona, gde će na jednom mestu predstaviti svoja najbolja vina!
 
S obzirom na to da će biti predstavljena mnoga izuzetna vina koja nemate priliku svaki dan da probate, čitav ambijent najveće dvorane hotela Metropol Palace toga dana biće prilagođen atmosferi svojevrsnog vinskog bara na 800 kvm, uz dodatak velike terase, čime će se stvoriti potpuno drugačija atmosfera od one na kakvu ste navikli na sajmovima.
 
U skladu s tim, svaki posetilac dobija ekskluzivan katalog, brendiranu Riedel vinsku čašu i apoene pomoću kojih će moći da degustira i pije vina po izboru među 30 prisutnih izlagača.
To znači da će mnogi imati priliku da prvi put probaju pojedina ekskluzivna i vrhunska vina na čašu - i to po najnižoj ceni koju su za ovu priliku formirali sami vinari!
 

Uz svaku kupljenu kartu, nudimo Vam mogućnost 23. i 24. marta 10% popusta na sav asortiman vina u našoj vinoteci u Bulevaru Oslobođenja 117.

Ulaznice - osnovni paket

Cena ulaznice osnovnog paketa iznosi 2.500 dinara.
U cenu ulazi Riedel vinska čaša, ekskluzivni katalog Grand Tasting 2019 i apoeni za konzumaciju vina u vrednosti od 2.000 dinara koje svaki posetilac dobija na ulazu.

Takođe, na licu mesta imate mogućnost da nabavite i dodatne apoene za degustaciju vina. Apoeni su u vrednostima od 100, 200 i 500 dinara.
 
Ulaznice možete kupiti kod nas u radnji u Bulevaru Oslobođenja 117.
 
Više informacija na email info@vinotekabeograd.com

Kako bismo Vam obezbedili što bolju atmosferu i uslove za uživanje, broj ulaznica je ograničen na 1000.
 
Za sve dodatne informacije, možete nas kontaktirati.
Trenutno nema komentara
ePonuda.com