Yugoslavia Heroes Travarica Gift Box 0.7L

Yugoslavia Heroes Travarica Gift Box 0.7L

Šifra artikla: 22500014
Barkod: 8606109002253
Vrhunska rakija stvorena po tradicionalnoj recepturi pravljanja domaće rakije, od najzrelijih i najsočnijih ručno branih plodova šljive
Proveri dostupnost
  • NSZ
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
Vrhunska rakija stvorena po tradicionalnoj recepturi pravljanja domaće rakije, od najzrelijih i najsočnijih ručno branih plodova šljive. Ukus je izuzetno snažan ali s druge strane topao i blago floralno-herbalan, obogaćen dodavanjem 16 vrsta organskog lekovitog bilja čija je svežina očuvana zahvaljujući hladnoj maceraciji. Zahvaljujući dvostrukoj destilaciji, travarica dobija na snazi i karakteru i predstavlja izuzetan užitak.

Karakteristika Vrednost
Kategorija Bilje - Trave
Zemlja porekla Srbija
Mesto Subotica
Regija Vojvodina
Destilerije Spirits 4 Soul
Organic Ne
°C služenja 17-19°C
Kol.alkohola Vol. 43
Vrsta voća Šljiva
Ambalaža 0.70 l
Kvalitetna rakija kao što je ova zahteva poseban pristup serviranju i ispijanju. Kako bi se istakla kompleksna aroma, najbolje bi bilo poslužiti rakiju u elegantnim staklenim čašama u obliku cveta lale i ispijati natenane. Čaše za rakiju ovakvog oblika sa suženom ivicom čuvaju bogatstvo aroma i ukusa, tako da svaki gutljaj predstavlja vrhunsko zadovoljstvo i uživanje. Rakiju možete piti kao aperitiv, digestiv ili iz čistog zadovoljstva. Predlažemo da je služite uz meze sa pršutom, sir, kajmak ili ajvar, ali i uz predjela, glavna jela ili deserte. Na Vama je da osmislite savršenu kombinaciju i prepustite se užitku u rakiji vrhunskog kvaliteta!
Trenutno nema komentara
Vrhunska rakija specifična po svojoj jedinstvenosti, predstavlja savršeno jedinstvo raz...
2.570,00 RSD
Hiljade godina istorije narodne medicine i naša viševekovna tradicija proizvodnje rakij...
2.140,00 RSD
Kada najkvalitetniju rakiju šljivovicu začinimo mešavinom odabranih lekovitih trava dob...
2.260,00 RSD
ePonuda.com