Magazin

14.
Feb
2020
Dešavanja
Svima dobro poznati današnji datum 14. Februar, kod nekih proslavljan kao krsna slava Sveti Trifun, kod drugih kao Dan zaljubljenih a kod vinara kao Dan vinogradarstva.
06.
Apr
2021
Dešavanja
“Postoji taj trenutak kada se otkrije duh Pola Rodžera. Neko može pomisliti da poznaje šampanjac, a opet, tog dana, zaista ga otkriva.”
24.
Dec
2018
Dešavanja
Zajedno sa Belvedere Vodkom pripremili smo za Vas odličnu ponudu!
08.
Oct
2018
Dešavanja
Kao godinama unazad i ove godine tradicionalno obeležavamo Dan Prokupca u našoj vinoteci, gde će mnogobrojni ljubitelji vina imati priliku da uz prijatno druženje probaju najpoznatija srpska vina sorte Prokupac.   
08.
Oct
2019
Dešavanja
Tradicionalno i ove godine obeležavamo Dane Prokupca!
06.
Mar
2019
Dešavanja
Ultimativno i ekskluzivno vinsko iskustvo u srcu Beograda!   
17.
Sep
2018
Dešavanja
Ukoliko ste ljubitelji italijanskih vina, sigurno Vam ime Marchese Lodovico Antinori daje asocijaciju na vrhunska toskanska vina. I u pravu ste. Biserno Insoglio, Biserno, Lodovico i Il Pino di Biserno su vina poznate vinarije Tenuta di Biserno iz Toskane.
21.
Sep
2018
Dešavanja
Prethodna dva dana imali smo čast da ugostimo jednog od velikana italijanske proizvodnje vina, Marchese Lodovico Antinori.  
22.
Sep
2021
Dešavanja
Prethodna dva dana imali smo čast da ugostimo jednog od velikana španske proizvodnje vina, Pablo Alvareza Meskiriz.
16.
Nov
2018
Dešavanja
Kao i svake godine trećeg četvrtka u novembru, obeležili smo Beaujolais Nouveau (Božole Nuvo). U radnji smo organizovali degustaciju mladih francuskih vina, gde su naši kupci imali priliku da se počaste čašom ovog voćnog vina i tek pečenim kestenom.
12.
Nov
2018
Dešavanja
Poznati hedonisti i uživaoci vina, Francuzi, uspeli su da sa celim svetom podele iščekivanje mladog vina, Beaujolais Nuovo (Božole Nuvo).
12.
Sep
2018
Dešavanja
Poznata firma za proizvodnju vina pod nazivom Clicquot, osnovana je davne 1772. godine od strane Philippe Clicquot. 
15.
Oct
2018
Dešavanja
Povodom tradicionalog obeležavanja Dana Prokupca, pored degustacije u radnji, održane su i četiri vinske radionice. Tokom radionica, ljubitelji vina su imali priliku da iz prve ruke saznaju na koji način su nastala jedna od najpoznatijih srpskih vina sorte Prokupac.