Blog

Vinarije
Sigurni smo da ne postoji osoba koja pije vino a da nije upoznata sa vinima poznate srpske vinarije Aleksandrović.    Međutim isto tako smo sigurni da ne znate baš sve vezano za ovaj brend i na koji način nastaju vina koja svako od nas svakodnevno konzumira ili poklanja nama dragim osobama. 
06.
Feb
Dešavanja
Zajedno sa Belvedere Vodkom pripremili smo za Vas odličnu ponudu!
24.
Dec
Vinarije
Ukoliko ste ljubitelji srpske autohtone sorte Prokupac, teško da niste probali vina kao što su Radovan 100% Prokupac i Experiment Prokupac. Upravo ta vina su proizvod jedne male ali izuzetno kvalitetne vinarije iz Aleksandrovca. Reč je o vinariji Čokot, osnovanoj ne tako davne 2011. godine u selu Starci u blizini Aleksandrovca. 
29.
Nov
Destilerije
Retko ko će odbiti čašicu domaće srpske rakije, pogotovo u hladnijim danima kada je koristimo da se zagrejemo ali i kao preventivu. Iako u Srbiji postoji mnogo poznatih i kvalitetnih destilerija, danas Vam donosimo priču o Podrumu Pevac.
22.
Nov
Dešavanja
Kao i svake godine trećeg četvrtka u novembru, obeležili smo Beaujolais Nouveau (Božole Nuvo). U radnji smo organizovali degustaciju mladih francuskih vina, gde su naši kupci imali priliku da se počaste čašom ovog voćnog vina i tek pečenim kestenom.
16.
Nov
Vinarije
Priča vinarije Ivanović počinje još davne 1919. godine kada je vinariju osnovao Dragoslav I. Ivanović, kao nastavak male proizvodnje koja se u porodici Ivanović negovala već nekoliko generacija unazad. Od tada pa do današnjeg dana proizvodnja vina nije prekidana, iako je formalno bila zabranjena 1946. godine.
14.
Nov
Dešavanja
Poznati hedonisti i uživaoci vina, Francuzi, uspeli su da sa celim svetom podele iščekivanje mladog vina, Beaujolais Nuovo (Božole Nuvo).
12.
Nov
Vinarije
U mestu Mala Remeta, nadomak poznate banje Vrdnik, nalazi se vinarija Deurić, smeštena na prelepom prostranstvu južnih padina Fruške gore.
06.
Nov