Blog

Vinarije
Na plodnim padinama Fruške Gore, Komuna posvećenika čuva jednu tajnu. Tajnu koju kriju najslasnije sorte grožđa iz rodnih porodičnih vinograda. Tajnu pravljenja izuzetnih vina, raskošne arome i jedinstvenog šarma. Tajnu koju morate da okusite i koju ćete sigurno hteti da podelite i sa drugima.
27.
Jul
Vinarije
Vinska kuća Minića, iz sela Tržac, prepoznatljiva je po tome što se vinogradarstvom bavi već šest generacija sa akcentom da se u vinograde vrate stare autohtone sorte.    
21.
Jul
Vinarije
Svojom ponudom želimo da obezbedimo potrošačima vino dobrog kvaliteta. Spoj tradicije i ljubavi prema vinu, kao i podneblje gde se gaje sorte vrhunskog kvaliteta a rezultat daju i kvalitetana vina. Motivisani radnici, stručnjaci iz oblasti enologije kao i savremena tehnologija, predstavljaju spoji koji kompletira priču o vinariji AVEN.
13.
Jul
Vinarije
Gazdinstvo Stojanović se nalazi na obodu Fruške gore u selu Slankamenački vinogradi, opština Inđija, na samoj obali Dunava.
12.
Jul
Vinarije
"Organska proizvodnja grožđa i vina, za nas je viza za svetlu budućnost generacija koje dolaze, ali i pružanje čistog užitka onima koji u vinu uživaju danas."
01.
Jul
Dešavanja
Tradicionalno i ove godine obeležavamo Dane Prokupca!
08.
Oct
Dešavanja
Ultimativno i ekskluzivno vinsko iskustvo u srcu Beograda!   
06.
Mar
Vinarije
Sigurni smo da ne postoji osoba koja pije vino a da nije upoznata sa vinima poznate srpske vinarije Aleksandrović.    Međutim isto tako smo sigurni da ne znate baš sve vezano za ovaj brend i na koji način nastaju vina koja svako od nas svakodnevno konzumira ili poklanja nama dragim osobama. 
06.
Feb