Blog

Vinarije
Vinarska kuća Spasić osnovana je 1999. godine. Najstariji zapisi o bavljenju grožđem Spasićevih je dokument iz Zavičajnog muzeja, iz 1856.godine, tako da njihova tradicija datira od davnina.
23.
Feb
Vinarije
Vinarija VISTA HILL se nalazi u Šidu, u blizini magistralnog puta koji povezuje autoput Beograd - Zagreb sa Šidom. "Vista Hill" u prevodu znači "brdo sa vidikom" ili "vidikovac".
16.
Feb
Vinarije
Podrum “Stari hrast” svoj početak beleži 2008. godine, u vreme kada rastu ideje o stvaranju nove “vinske Srbije” i kada se pojavljuju sada već velika imena vinskog sveta.
10.
Feb
Vinarije
Vinogradi Testament se nalaze u vinorodnom kraju Severne Dalmacije, u neposrednoj blizini srednjovekovnog grada Šibenika.
10.
Feb
Vinarije
„BIKICKI VINA SU ISKRENA VINA, PLOD PRIRODE ČIJI SMO MI DOBRI ČUVARI” Uz sve znanje i ogroman trud koji ulažemo, suština Bikicki vina jeste u jedinstvenom teroaru na koji utiču zemlja, sunce, vetar, vazduh i sve ono što prati proces rasta i sazrevanja našeg grožđa na padinama Fruške gore.
27.
Jan
Vinarije
Poznato je da vina oslikavaju i karakter naroda određenog podneblja, a u slučaju Prokupca, najpoznatije i najrasprostranjenije srpske autohtone sorte, to prilično ima smisla – on je vrlo žilav, otporan prema mrazevima i bolestima, a istovremeno vrlo izdašan.
19.
Jan
Vinarije
Vinogradi i vinarija Botunjac nalaze se u Aleksandrovačkoj Župi u selu Donje Zleginje, na nekih 200 km južno od Beograda.
23.
Nov
Vinarije
Vinariju Stemina osnovala je 2005. godine porodica Pantić, koja se preko pedeset godina bavila tradicionalnom proizvodnjom vina.  
16.
Nov
Vinarije
Uvek je u životu najlepši plod ljubav, a vina iz naše vinarije su plod dugogodišnje ljubavi osnivača prema vinogradima i proizvodnji vina.
24.
Aug